0header.htm
0navigator

Kenshin
Martial Arts


Nieuws & Foto's

Banner left Menu

2005KenShin Dojo

KenShin Dojo

Den Bosch, 01 november 2005

plaatje gallery Neem een kijkje in de KenShin Martial Arts Dojo in Den BoschNieuwe dojo KenShin Martial Arts

Nieuwe dojo KenShin Martial Arts

Den Bosch, 04 juli 2005

plaatje gallery Per 4 juli 2005 zullen de trainingen plaatsvinden in 'De Rijzert' school voor praktijkonderwijs. Hedikhuizerweg 3 (tegenover Lukas Klamer, achter Manpower).

Foto Gallerij

Strandtraining Kijkuin 2005

Kijkduin, 19 juni 2005

plaatje gallery Ook dit jaar zijn we naar het strand van Kijkduin geweest. Honderden jiu jitsuka's verzamelden zich om vervolgens tussen de badgasten te begeven voor de trainingen. Het vinden van een plaatsje was niet eenvoudig vanwege de drukte. Door de vloed heeft de tweede helft van de training in het water plaats gevonden. Na de training werd natuurlijk verkoeling gezocht in het water.
Met 25 man en vrouw sterk waren Jiu Jitsuka's van KenShin Martial Arts aanwezig.
Sensei Andy Jong Tjien Fa behaalt 2e dan judo

Sensei Andy Jong Tjien Fa behaalt 2e dan judo

Made, 18 juni 2005

Op deze warme zomerdag vonden de danexamens Judo plaats in Made. 30 kandidaten deden hun best om een felbegeerde dangraad te verdienen. De zorgvuldige voorbereiding van Andy Jong Tjien Fa en Guus de Laure voor het danexamen is gedaan onder leiding van Piet de Jong (6e dan) en Henk Becks (5e dan).

Het examen vond plaats omstreeks 20:15. Direct na het examen ontvingen Andy en Guus diverse complimenten van commissieleden, leraren, toeschouwers en hogere dan judoka's. In het bijzonder voor het Nage No Kata, de kata van het werpen.

Het totale examen duurde 13 minuten.

Foto Gallerij

Rinus Lokerse behaalt 2e dan Jiu Jitsu

Made, 28 mei 2005

plaatje gallery Rinus Lokerse behaalt 2e dan Jiu Jitsu. Samen met zijn Uke, Sander van der Kallen (1e dan), legt Rinus een voortreffelijk examen af. Rico van Dinther (3e dan) fungeerde als tweede aanvaller in het onderdeel 'vrij gevecht'.

footer