0header.htm
0navigator

Kenshin
Martial Arts


Nieuws & Foto's

Banner left Menu

DanexamensFoto Gallerij

Sander van der Kallen behaalt 2e dan Jiu Jitsu

Made, 02 juni 2006

plaatje gallery Op zaterdagavond 3 juni 2006 was het zover: de dan examens van het district Zuid Nederland. Zeventien kandidaten stonden klaar om een spectaculair examen af te leggen. Hieronder de enige 2e dan kandidaat: Sander van der Kallen.


De examens duurden van 17:00 tot 21:00. Na een halfuur overleg waren de jury leden eruit. 11 kandidaten (van de 17) waren geslaagd, en jawel, Sander van der Kallen slaagde cum laude!
Reacties uit het publiek waren zeer lovend.
Een welverdiende 2e dan, een succesvolle avond voor Sander, Rinus (Uke) en Ferry (2e Uke vrij gevecht). Sensei Andy Jong Tjien Fa behaalt 2e dan judo

Sensei Andy Jong Tjien Fa behaalt 2e dan judo

Made, 18 juni 2005

Op deze warme zomerdag vonden de danexamens Judo plaats in Made. 30 kandidaten deden hun best om een felbegeerde dangraad te verdienen. De zorgvuldige voorbereiding van Andy Jong Tjien Fa en Guus de Laure voor het danexamen is gedaan onder leiding van Piet de Jong (6e dan) en Henk Becks (5e dan).

Het examen vond plaats omstreeks 20:15. Direct na het examen ontvingen Andy en Guus diverse complimenten van commissieleden, leraren, toeschouwers en hogere dan judoka's. In het bijzonder voor het Nage No Kata, de kata van het werpen.

Het totale examen duurde 13 minuten.

Foto Gallerij

Rinus Lokerse behaalt 2e dan Jiu Jitsu

Made, 28 mei 2005

plaatje gallery Rinus Lokerse behaalt 2e dan Jiu Jitsu. Samen met zijn Uke, Sander van der Kallen (1e dan), legt Rinus een voortreffelijk examen af. Rico van Dinther (3e dan) fungeerde als tweede aanvaller in het onderdeel 'vrij gevecht'.

footer