0header.htm
0navigator

Kenshin
Martial Arts


Nieuws & Foto's

Banner left Menu

StrandtrainingenFoto Gallerij

Strandtraining Kijkuin 2008 | Kijkduin, 15-06-2008


plaatje gallery Meer dan 150 jiu jitsuka's waren op zondag 15 juni op het strand van Kijkduin om daar een twee uur durende training te volgen. De training werd verzorgd door diverse docenten. Na de training was er natuurlijk gelegenheid tot het nemen van een duik in de zee.

Een geslaagde stranddag!

Foto Gallerij

Strandtraining Kijkuin 2007

Kijkduin, 17 juni 2007

plaatje gallery Meer dan 200 jiu jitsuka's waren op zondag 17 juni op het strand van Kijkduin om daar een twee uur durende training te volgen. De training werd verzorgd door diverse docenten. Na de training was er natuurlijk gelegenheid tot het nemen van een duik in de zee.

Een geslaagde stranddag! Foto Gallerij

Strandtraining Kijkuin 2006

Kijkduin, 18 juni 2006

plaatje gallery Meer dan 200 jiu jitsuka's waren op zondag 18 juni op het strand van Kijkduin om daar een twee uur durende training te volgen. De training werd verzorgd door diverse docenten. Na de training was er natuurlijk gelegenheid tot het nemen van een duik in de zee.

Een geslaagde stranddag!

Foto Gallerij

Strandtraining Kijkuin 2005

Kijkduin, 19 juni 2005

plaatje gallery Ook dit jaar zijn we naar het strand van Kijkduin geweest. Honderden jiu jitsuka's verzamelden zich om vervolgens tussen de badgasten te begeven voor de trainingen. Het vinden van een plaatsje was niet eenvoudig vanwege de drukte. Door de vloed heeft de tweede helft van de training in het water plaats gevonden. Na de training werd natuurlijk verkoeling gezocht in het water.
Met 25 man en vrouw sterk waren Jiu Jitsuka's van KenShin Martial Arts aanwezig.
Foto Gallerij

Strandtraining Kijkuin 2004

Kijkduin, 20 juni 2004

plaatje gallery Een Jiu Jitsu spectakel op het strand van Kijkduin. Ruim 350 Jiu Jitsuka's volgden daar diverse trainingen. Na de trainingen was het natuurlijk tijd om te genieten van de zon op de terrasjes.
footer