0header.htm
0navigator

Kenshin
Martial Arts


Seminar

Banner left Menu

Jiu Jitsu Seminar "Master Class"



DIRECT AANMELDEN

Elk jaar, sinds 2006, wordt in de lente een Jiu Jitsu Seminar gegeven door Andy Jong Tjien Fa, Guus de Laure en Ruud van Roosmalen. Het seminar bestaat uit drie delen (Parts), welke achtereenvolgens in maart, april en mei worden verzorgd.



Elk seminar is opgezet als een drieluik: een hoofdthema, met drie afzonderlijk, doch met elkaar verbonden, subthema's. Elk part wordt door een van de leraren verzorgd, terwijl de anderen assisteren in de les. De thema's worden zorgvuldig voorbereid en op elkaar afgestemd.


Het doel van het seminar is om jiu jitsuka's, in het bijzonder dangraadhouders, Jiu Jitsu door een bijzondere bril te laten zien en te laten ervaren.




Veelal worden stages en trainingen toegespitst op het behandelen van een aantal technieken en/of toepassingen. Bij de seminars wordt meer gewerkt vanuit principes en beschouwingen.
Wat ons betreft: voor iedere jiu jitsuka een must!


De seminars zijn ooit begonnen als extra training voor leden van Andy, Guus en Ruud. Ondertussen merken we dat ook jiu jitsuka's van andere scholen interesse hebben om mee te doen. In 2008 bijvoorbeeld waren er zeven deelnemende scholen.



Ook in 2009 zal het seminar plaatsvinden:
Part 1: 22 maart 2009
Part 2: 19 april 2009
Part 3: 10 mei 2009

Zie ook de evenementen-agenda



Seminar 2009

Download de poster of ga naar "seminar 2009" voor meer informatie

Aanmelden

Aanmelden kan alleen via de website. We vragen u uw e-mail adres te vermelden zodat we contact met u kunnen opnemen indien nodig.

Posters

Voorgaande seminars



DIRECT AANMELDEN
footer